the blog

Destination loveshoot Dublin part 2

Fotograaf, destination photographer, wedding, leiden, dublin

P a r t t w o.

Dat heb je wel eens he. dat je niet uitgepraat raakt met sommige leuke mensen?
Dat werkt dus een beetje zo met Renske en Eline.
We merkten dat onze online chatverslaving en een maandelijkse date in Utrecht niet genoeg was voor alle inspiratie en verhalen, dus planden we een tripje naar Dublin.
Het leek ons te gek om de prachtige stad en omgeving te verkennen, biertjes te drinken en veel te lachen.
In het kader van, nu we er toch zijn, deden we een oproepje of er een stel was wat zin had om naar Dublin te komen voor een fotoshoot.
Erwin en Heleen, twee heerlijke en verliefde reizigers, kwamen speciaal voor ons naar Dublin.
Een loveshoot in de mooie bergen van Wicklow met wijdse uitzichten leek ons te gek, maar aangezien het zoooooo freaking koud was, we midden in een sneeuwstorm belanden, geen hand voor ogen zagen, uitgeleden en onze handen en camera’s bevroren, leek het ons ook nog wel fijn om een dag wat warmer door te brengen en naar de cliffen in Howt te gaan.
Gelukkig was het de dag erop ineens lente en genoten we van de klimtocht, de zon op onze gezicht, de cliffen en de heerlijke vis.
Oh ja en niet te vergeten, de app faceswap. Gieren en tranen van het lachen, haha. Aanrader voor als je op de bus moet wachten met je lief of vrienden of als je gewoon even keihard wilt lachen;)

Erwin en Heleen dus.. wat zijn jullie prachtig, en lief. en mooi.. Thanks voor de ontzettend leuke tijd die we met jullie hebben gehad! Geniet van jullie prachtige trip nog op de Filipijnen!

Smell the sea
and feel the sky
Let your soul and spirit
Fly.
Fotograaf, Leiden, Zuid Holland, bruidsfotograafFotograaf, Leiden, Zuid Holland, bruidsfotograafFotograaf, Leiden, Zuid Holland, bruidsfotograafFotograaf, Leiden, Zuid Holland, bruidsfotograafFotograaf, Leiden, Zuid Holland, bruidsfotograafFotograaf, Leiden, Zuid Holland, bruidsfotograaf

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Hanke Arkenbout

    oh my goodness nu mis ik ierland nog zoveel meer! Wat een prachtig werk weer, zoooo lekker bezig!!!ReplyCancel

Welcome, have a look here

Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

Liefs, Jeannine

BROWSE

Let's be friends @instagram