the blog

Bruidsfotograaf Rotterdam bij de Kralingse plas

Stapelgek zijn ze op elkaar, dat voelde ik vanaf het eerste moment dat ik ze ontmoette op het strand in Katwijk.
Vintage was het thema van hun bruiloft en het moest vooral een feestje worden. En daar ben ik natuurlijk altijd voor in;)

Bij een vriendelijke oude boer van een random (prachtige!) boerderij mochten we foto’s maken. Hoe lief was dat!
Rick en Liora wilden ook graag toffe foto’s samen met hun besties en hadden daarom extra tijd genomen om foto’s te maken met ze. Hilariteit en liefde all around;)

De ceremonie was een explosie van blijheid en emotie. Vreugde dansjes, gillen van vreugde en tranen van geluk waren rijkelijk aanwezig;)
Mooi mooi mooi.. na de zegen liepen we een stukje door de oude stad van Rotterdam en werd het een knalfeest gehouden in de Tuin, een prachtige locatie met uitzicht over de kralingse plas.

Whoehoe! Rick en Liora, wat heb ik genoten van jullie enthousiasme en liefde voor elkaar. Toppers zijn jullie met heel veel talent, koester deze en elkaar;)

Super trots ben ik dat ik voor twee van de foto’s van dit leuke stel een nominatie heb gekregen voor de bruidsfoto awards 2015.
XXX Jeannine
Rotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinFotograaf LeidenRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuinRotterdam_bruidsfotograaf_detuin

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Nadine

    Prachtig Jeanine! Beste bruiloft sofar!! xxReplyCancel

  • Malou Peters

    Wauw super mooi Jeannine !! Vette bruiloft en super mooi vastgelegd :-)ReplyCancel

Welcome, have a look here

Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

Liefs, Jeannine

BROWSE

Let's be friends @instagram