the blog

Bruidsfotograaf bij het Rijk van de keizer in Amsterdam

Deze zonovergoten dag begon super relaxt (oh wat hou ik daar van) met een lunch bij het huis van Linda en Juerd. Ik werd verwelkomt door de leuke vriendinnetjes van Linda en een lieve en eigenwijze kat Mausy (die een serieuze warning had voor de kamer waar de trouwjurk hing). Wat word ik blij van die ochtenden waar lekker de tijd wordt genomen voor alles en hard wordt gelachen. Vanuit hun leuke huisje reden we in een te kleine mini (Te kleine auto’s op bruiloften, love it!, staat garant voor hilariteit;)) naar de idyllische Schellingwouderkerk in Amsterdam waar Linda haar liefde Juerd voor het eerst zag. Zo mooi.. Na een prachtige ceremonie, mooie speeches kwam de lekkerste (en grootste!) worteltjestaart die ik ooit heb gegeten! Oh my goodness. elke keer als ik bruidsfoto’s bewerk waar zulke lekkere taarten op staan, zijn mijn goede voornemens niet meer veilig en eindig ik met taart, cake, koekjes of chocolade achter mijn computer. Oeps.

Na een relaxte shoot met avondlicht op het NSDM terrein vertrokken we naar het Rijk van de Keizer om goed te eten en feesten! Wat heb ik gelachen om hun gekke familie en vrienden.
Lieve Juerd en Linda, dankjullie wel. Wat zijn jullie een mooi en avontuurlijk stel. Ik vond het heerlijk jullie mooie bruiloft vast te leggen. Heel veel geluk!

Rijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftCollage 6Rijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruiloftRijk van de Keizer_Amsterdam_bruidsfotograaf

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Welcome, have a look here

  Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

  De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

  Liefs, Jeannine

  BROWSE

  Let's be friends @instagram