over

JEANNINE

In love with

the messy & the beautiful,

finding beauty in the imperfect,

telling the stories of lovers + their little ones

& capture these

so that you can cherish these moments forever.

vandaag: knuffels met mijn jongens

Gefascineerd door schoonheid, de zee, mooie beelden en bloemen. Je maakt me blij met een goede koffie als ik (hopelijk) een nacht heb doorgeslapen haha, en nog gelukkiger word ik van lange warme zomeravonden op het strand met mijn liefdes.

 

Ik ben een creatieve perfectionist. Zo een die altijd haar sleutels kwijt is,
waarvan de auto altijd vol ligt met lege waterflesjes en waarbij de to-do list vaak tussen alle magazines, post en (lege) koffieglazen verdwijnt, maar die ook uren naar jullie mooie plaatjes kan staren om deze tot in perfectie af te leveren.

 

Sinds 2011 werk ik aan prachtige love stories met kleintjes. Heel dankbaar ben ik voor deze lieve gezinnen die mij hun verhaal laten vertellen. Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (oh yes. it’s in the name), omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is. De schoonheid ervan, de kwetsbaarheid, de intimiteit & het avontuur! Jullie verhaal vertellen en dit laten zien in jullie foto’s, zodat jullie deze liefde voor altijd kunnen koesteren, vind ik het mooiste wat er is. Ik verras jullie graag met foto’s die jullie hart raken, laten zien hoe prachtig jullie zijn en die maken dat je je nog meer verbonden voelt met elkaar. Als dat gebeurd, ben ik ultiem gelukkig.

 

 

Hopelijk gaan we elkaar ook eens ontmoeten en mag ik jullie liefde vastleggen!

Liefs, Jeannine

 

 

 

 

YOU ARE MORE THAN A BUNDLE OF THOUGHTS.

YOU ARE MORE THAN A JOB, A DREAM, YOU ARE MORE THAN, A BODY, A BRAIN AND A HEART.

YOU ARE SO MUCH MORE THAN YOU SEEM

 

Over Jeannine

Gefascineerd door schoonheid, de zee, mooie beelden, eten, reizen en avondluchten. Je maakt me blij met een goede koffie en nog gelukkiger word ik van lange warme zomeravonden op het strand met mijn lief, vrienden en een goed glas wijn. Ik ben een creatieve perfectionist. Zo een die altijd haar sleutels kwijt is,
waarvan de auto altijd vol ligt met lege waterflesjes en waarbij de to-do list vaak tussen alle mooie magazines, post en (lege) koffieglazen verdwijnt, maar die ook uren naar jullie mooie plaatjes kan staren om deze tot in de perfectie af te leveren.

Sinds 2011 werk ik aan prachtige love stories, met & zonder kleintjes. Heel dankbaar ben ik voor deze toffe gezinnen en stellen die mij hun verhaal laten vertellen. Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (oh yes. it’s in the name), omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven. De schoonheid ervan, de kwetsbaarheid, de intimiteit & het avontuur! Dit zichtbaar maken in jullie foto’s, zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren, vind ik het mooiste wat er is. Het liefst verras ik je met foto’s die je hart raken, laten zien hoe prachtig jullie zijn en die maken dat je je nog meer verbonden voelt met elkaar. Als dat gebeurd, ben ik ultiem gelukkig.

Hopelijk gaan we elkaar ook eens ontmoeten en mag ik binnenkort getuige zijn van jullie liefdesverhaal.

– ♥ –
Jeannine

Foto // Lieve Eline Visscher