the blog

nOeser modelletjes gezocht

Over een paar weken fotografeer ik voor nOeser de toffe nieuwe zomercollectie van 2016! Daarom zoeken we weer enthousiaste kindjes die dolgraag op de foto willen.

De fotosessie zal plaats vinden op zondagmorgen 7 juni in de Koffietafel in Zeist*.

We zoeken baby’s die:
– het leuk vinden om op de foto te gaan,
– kledingmaat 62/68 hebben,
– misschien al een beetje kunnen zitten, en
– niet bang zijn voor een tikje chaos.

Tijdens de shoot zien we ook graag een tweeling voor een aantal duo foto’s.

Een jury zal een keuze maken uit de inzendingen. De jury bestaat uit: Marcel van Oosteveen (Kindermodellenbureau The Kids), Manon Laarhoven (JustbyManon), Janine Breukhoven-Kho (Pret a Pregnant), Margo de Bont-Kikkert (PR4kids), Jeannine Rijsdijk (Vier de liefde fotografie) en Anna Schoemakers (BabyBeGood).

In ruil voor deelname aan de fotoshoot mag je (kindje) een set van de gedragen nOeser kleertjes uitzoeken. Ook krijg je enkele foto’s van je kindje van de shoot (voor zover dat lukt natuurlijk!). De gekozen modelletjes zullen bovendien verwend worden met een babydoos van BabyBeGood.

Heeft jouw kanjer zin om mee te doen? Mail dan twee representatieve foto’s van je kleintje naar model@noeser.eu. Geef ook zijn/ haar naam, leeftijd, gewicht en lengte, en jouw telefoonnummer door. Je kunt t/m 26 mei je inzendingen doormailen. We informeren je uiterlijk 29 mei of je kleintje is geselecteerd.

* reiskosten worden vergoed in de vorm van een tegoedbon voor de webshop

http://www.noeser.eu

Vier de liefde fotografie

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Ik heb onze kleine meid opgegeven en ben heel benieuwd! Lijkt mij erg leuk!ReplyCancel

    • Jeannine

      leuk!! De jury zal kijken welk modelletje het beste past bij de collectie, super leuk dat je je dochtertje hebt opgegeven!ReplyCancel

Welcome, have a look here

Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

Liefs, Jeannine

BROWSE

Let's be friends @instagram