the blog

46 dresses

she woke up
every morning
with the option of
being anyone she wished

how beautiful it was
that she always chose
herself.

-Tyler kent white-

Kennen jullie 46 dresses al? Nee? Neem snel even een kijkje op hun facebookpagina. want het is een concept waar ik helemaal blij van word!
Bij 46 Dresses leen je namelijk een unieke jurk voor een bruiloft of ander feestje voor 19 euro, voor een week. Door het dragen van de jurk draag je bij aan een groter doel: een gloednieuwe jurk cadeau voor een andere vrouw. De helft van het leenbedrag gaat namelijk naar de 46 Dresses Foundation. Daarmee worden nieuwe jurken gekocht voor vrouwen die in een financieel lastige situatie zitten.
Een soort pay it forward dus.
Hoe mooi? Jij een toffe jurk en iemand anders dolgelukkig!
Oh ik hou van zulke initiatieven, er zit zoveel schoonheid in elke vrouw en hoe mooi is dat om bij te dragen aan het geluk van elkaar?!
Wauw..

Thanks dear Margot for letting me be a part of this!

Deze serie maakte ik samen met de super mooie en talentvolle Alice Mahran voor 46 dresses. Concept // Alice Mahran, MUAH // Tres jolie visagie, Model // Jedidja de Blois

46 dresses 146 dresses 2

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Welcome, have a look here

  Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

  De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

  Liefs, Jeannine

  BROWSE

  Let's be friends @instagram