the blog

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Na een paar dagen van dat regenachtige Nederlandse zomerweer had ik wel behoefte aan een portie sunshine op mijn scherm, dus maar gauw deze zonnige leuke familysession op de blog.
Het was al de derde keer dat ik dit gezin fotografeerde, zo leuk om deze kids te zien opgroeien. Het is elke keer weer een avontuur met deze twee stoere jongens;) haha. De brasserie Meelfabriek de Zijlstroom is het tweede thuis van deze leukerds en omdat Bob eigenaar is vonden ze het tof om daar foto’s te maken. En wat een fijne plek! Zo net buiten Leiden ontvlucht je de drukte en waan je je even helemaal in de natuur. De brasserie werkt met verse en lokale producten en maakt zo prachtige streekgerechten. De groenten komen uit eigen moestuin. De jongens zijn dol op de groenten en fruit dus plukten er goed op los, dus ik vraag me af of de gasten nog aardbeien hadden haha. De moestuin was na een hilarisch watergevecht in ieder geval weer goed gesproeid toen we weggingen;)
Enjoy! X

ps. Wist je dat je hier ook prachtig kunt trouwen? Binnen, in de kas of buiten. Binnenkort zal ik er met een tof team ook een gestylde bruidsshoot doen, dus hou het blog in de gaten voor meer moois op deze plek;).

Meelfabriek, Zijlstroom, LeidenMICK EN BEAU 2MICK EN BEAU 3

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Welcome, have a look here

  Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

  De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

  Liefs, Jeannine

  BROWSE

  Let's be friends @instagram