the blog

Baby en kleuter modelletjes gezocht

nOeser, fotoshoot

MODEL SEARCH!!

We gaan over enkele weken de nieuwe collectie van het mooie merk nOeser fotograferen! Daarom zoeken we weer enthousiaste kindjes die dolgraag op de foto willen. De fotosessie zal plaats vinden op vrijdag 11 december in (omgeving) Utrecht.

We zoeken baby’s die:

– het leuk vinden om op de foto te gaan,
– kledingmaat 62/68 hebben,
– misschien al een beetje kunnen zitten, en
– niet bang zijn voor een tikje chaos.

Ook zoeken we kleuters in maat 98/ 104, omdat we op veler verzoek ook kleertjes voor grote kindjes zullen uitbrengen (yay!).

Een jury zal een keuze maken uit de inzendingen. De jury bestaat uit: Marcel van Oosteveen (Kindermodellenbureau The Kids), Manon Laarhoven (kindermodeblog JustbyManon), Jeannine Rijsdijk (Vierdeliefde Fotografie) en Cynthia Schrijver (styliste Docter Fashion) en onze brandrep mama Margaritha.

In ruil voor deelname aan de fotoshoot mag je (kindje) een set van de gedragen nOeser kleertjes uitzoeken. Ook krijg je enkele foto’s van je kindje van de shoot (voor zover dat lukt natuurlijk!). De gekozen modelletjes zullen bovendien verwend worden met heerlijke biologische koekjes van de Kleine Keuken, een bodylotion van Naïf en een tegoedbon voor een lekkere koffie met wat lekkers bij Blender Amsterdam.

Heeft jouw kanjer zin om mee te doen? Mail dan twee representatieve foto’s van je kleintje naar model@noeser.eu. Geef ook zijn/ haar naam, leeftijd, gewicht en lengte, en jouw telefoonnummer door. Je kunt t/m 1 december je inzendingen doormailen. We informeren je uiterlijk 4 december of je kleintje is geselecteerd.

* reiskosten worden vergoed in de vorm van een tegoedbon voor de webshop

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Welcome, have a look here

  Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

  De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

  Liefs, Jeannine

  BROWSE

  Let's be friends @instagram