the blog

Bruiloft Landgoed Leyduin- Woestduin Vogelenzang

Een paar weken geleden fotografeerde ik als second shooter van de leukste Hanke deze te gekke bruiloft. Zo relaxt om samen te werken met andere fotografenvriendinnetjes, samen bouwden we op het bruiloftsfeest ons eigen feestje;)

Rutger & Daniella trouwden op landgoed Leyduin-Woestduin in Vogelenzang. Deze locatie wordt nog niet zo lang gebruikt om te trouwen, maar is prachtig gelegen in de bossen en in het hoge gras, er waren zelfs herten die ons van een afstandje in de gaten hielden;).
De hele dag was op deze locatie (zo fijn is dat) ook de first look, zo mooi en liefdevol.
De sfeercatering was deze dag top geregeld door Heeerlijk. Die vlaggetjes, bloemen, stoeltjes and the yummmie food! (Oh my.. die rocky roads fudge! We hebben al een verzoek gedaan om een wekelijks abonnement op deze haha.) Ik waande me af en toe in Italie. Ook de fijne muziek van blue flamingo paste perfect bij de sfeer van de dag. Genieten!

buitenplaats leyduin Vogelenzang 1buitenplaats leyduin Vogelenzang 2buitenplaats leyduin Vogelenzang 3buitenplaats leyduin Vogelenzang 4buitenplaats leyduin Vogelenzang 5buitenplaats leyduin Vogelenzang 6

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Welcome, have a look here

  Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

  De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

  Liefs, Jeannine

  BROWSE

  Let's be friends @instagram