the blog

Baby fotoshoot Sliedrecht

Een aantal weken terug kwam ik bij de kleine Sepp thuis in mijn oude woonplaats Sliedrecht. Zo leuk om terug naar mijn roots te gaan voor een baby fotoshoot af en toe! Ik werd super gastvrij ontvangen in hun prachtige huis, wat ze trouwens zelf helemaal verbouwd hebben (ohh.. ik ben verliefd op die mooie stenen muren of eigenlijk het hele huis, zelfs de tegels in de wc;) haha). Sepp was diep in slaap en dat bleef hij het grootste gedeelte van de ochtend. Heerlijk tevreden lag hij bij zijn mooie ouders en kreeg hij een extra dosis kusjes en knuffels. Er is niks heerlijkers voor mij dan zulke babyshoots. Lieve Arienne en Anne, thanks voor jullie gastvrijheid en de heerlijke ochtend.
Liefde voor jullie! X Jeannine

// A P R I L 3 0 % ! K O R T I N G (unieke actie)
Ook z’n unieke serie van je kindje (ook als ze al ouder zijn) of een fotoshoot van je gezin? Stuur me een berichtje en ik kom heel graag langs om een liefdevolle serie van jullie te maken. In april is er zelfs (eenmalig, dus grijp je kans!) 30 procent korting! Je hebt nog 3 dagen (tot 21 maart) om te boeken! Meer informatie vind je hier.

Baby fotograaf Sliedrecht 5Baby fotoshoot Sliedrecht 4Baby fotoshoot Sliedrecht 3Baby fotoshoot Sliedrecht 2Baby fotoshoot Sliedrecht 1

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Welcome, have a look here

  Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

  De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

  Liefs, Jeannine

  BROWSE

  Let's be friends @instagram