the blog

Baby fashion fotoshoot

baby kleding, fotoshoot, leiden

N O E S E R S T Y L I N G E V E N T.

Altijd al je kindje een keer willen laten stylen met hippe kleertjes? Lees snel even verder!
Vrijdag 5 februari gaat het eerste deel van de nOeser zomercollectie live! Deze nieuwe collectie zit vol met ontzettend mooie items die je goed met elkaar kunt combineren. Om dat te vieren organiseert nOeser een styling event.

Niet alleen wij vinden de collectie namelijk te gek; maar Manon van de Nederlandse kindermodeblog JustByManon ook! Zij vindt het tof om te laten zien op hoeveel manieren je de collectie kunt dragen. En jouw kindje kan model zijn!

Het STYLING EVENT zal plaatsvinden op vrijdag 12 februari aanstaande in Zeist. Manon komt dan 5 kindjes stylen in de nieuwe nOeser collectie. Ik zal vervolgens een foto maken van de kindjes. En dan mag je de nOeser kleertjes ook nog eens mee naar huis nemen….. TE GEK toch!

Wil jij kans maken om deel te nemen aan het event? Dit is wat je moet doen:

1. Mail contact@noeser.eu en geef aan waarom jij en je kindje deze styling ochtend verdienen! Beschrijf waarom je nOeser kleertjes zo leuk vindt. Vergeet niet zijn/ haar maat aan te geven :)
2. Deel de Facebook post van n0eser/ regram de instagram post van n0eser INSTA (let op, dus niet die van mij) en volg @Justbymanon en @vierdeliefdefotografie
3. Houd vrijdagochtend 12 februari vrij in je agenda
4. Uiterlijk 8 februari maakt nOeser de 5 HAPPY WINNERS bekend via hun social media!

We kijken uit naar je reactie!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Welcome, have a look here

  Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

  De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

  Liefs, Jeannine

  BROWSE

  Let's be friends @instagram