Familie Jacobs

De zilte Zeelandse lucht, een zonovergoten (nog klein beetje frisse) dag, een leeg strand (oh my, I love that) de lachebekjes van Maxime en haar kleine zusje die ik zo zou willen meenemen en de heerlijke liefde in dit gezin. Geef mij elke dag maar zo’n fotoshoot;) Enjoy!

Read More

Lau & Floor

Vanaf het moment dat ik in mijn auto stapte naar Floor en Lau voelde ik me een beetje op vakantie. De zon scheen. Ik reed door Zeeland met z’n relaxte vibes en werd welkom geheten met heel veel liefde. Perfect! We brachten het grootste deel van de dag door op het strand. Inclusief een prachtige ceremonie. Oh oh, en ik kan niet ontkennen dat alles wat met het strand te maken heeft mij heel blij maakt. Deze combi met veel liefde en tranen van geluk, zo fijn! Lieve Lau en Floor wat hebben jullie mooie mensen om jullie heen. En wat maakt jullie liefde de wereld mooier! Thanks voor jullie vertrouwen, ik heb van elke minuut genoten!

Read More

Baby fotoshoot leiden

Met dit donderse weer kunnen we allemaal wel wat warmte en cuteness gebruiken. Ik wel in ieder geval:) Vandaag de prachtige Soleil op de blog met haar zus Pippa. Soms is het best een uitdaging om een broertje of zusje ook leuk op te foto te krijgen, maar dat was met Pippa geen probleem, ze was niet weg te houden bij haar kleine zusje en hield haar heel stevig vast. Oohhh zoveel liefde! Enjoy!

Read More

Pure familieshoot Leiden

Familie fotoshoot UtrechtFamilie fotoshoot Utrecht

Stay wild child Dit is hoe ik mijn shoots het liefst zie : wild, puur, outdoor. Rennen, vliegen, dansen, springen & draaien, een herinnering op foto’s zoals je gezin echt is. Met die wilde haren in je gezicht, die keiharde schaterlach en die dromerige blik die jullie kind heeft als ze moe wordt. Ad & Rens, met jullie is het altijd een feestje. Ik hou van jullie oprechte en mooie hart & hoofd. Saartje en Lotte, ik hoop dat jullie voor altijd zulke pretoogjes zullen hebben en zullen dansen en rennen zonder dat jullie denken aan wat andere mensen zullen denken. Want die vrijheid is de mooiste die er is. Liefde voor jullie! Nien.

Read More