the blog

Familie Maass

Afgelopen zomer fotografeerde ik dit super leuke gezin op een zwoele zomeravond in Katwijk. Er was regen voorspelt en in de verte hoorde we de lucht al rommelen. Boven de zee pakte de donkere wolken zich samen en voelden we af en toe al een druppel regen, maar dat maakte deze leukerds helemaal niet uit. Ze kwamen speciaal uit Duitsland en vertrokken dezelfde avond nog, duskonden de fotoshoot niet verzetten. En hoe mooi was het, juist omdat die regen in die prachtige donkere lucht hing na heel veel zwoele dagen. Alsof er een soort vrijheid/wildness in de lucht hing, die de shoot nog mooier maakte.
Wat een eer lieve Canan om jou en je gezin hier in Katwijk te mogen fotograferen. Heel veel liefde voor jullie!

Ook zo’n heerlijke gezins fotoshoot boeken voor deze zomer en investeren in mooie herinneringen aan de muur of in een album? Mail me even! Ik ben wel met verlof, maar zulke shoots zijn mijn favoriet, en ik vind het te gek om een prachtige pure familie fotoshoot voor jullie te maken deze nazomer. Ik woon in Zuid Holland (Katwijk) en de meeste shoots doe ik op het strand, duinen of in het bos, maar als je voorkeur hebt voor een andere locatie is dat ook helemaal leuk.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Welcome, have a look here

  Vier de liefde fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van de liefde (Oh yes. It's in the name.) Omdat ik geloof dat de liefde een van de mooiste cadeaus van het leven is.

  De schoonheid ervan, de intimiteit, de kwetsbaarheid & het avontuur. Ik hoop dat je ervan geniet op deze blog!

  Liefs, Jeannine

  BROWSE

  Let's be friends @instagram