Baby fotograaf Leiden

Lief, Speels & Uniek // Baby fotograaf van Leiden en omstreken

Een fotoshoot waarin de schoonheid van jullie pasgeboren baby en alles daaromheen in de kraamtijd naar voren komt.
Hun heerlijke kleine handjes, overgegeven slaapjes en hun zachte huidje.
Dol ben ik op het maken van ontspannen en liefdevolle foto’s van jullie gezin terwijl jullie van elkaar genieten.

Geen geposeer en geforceerde glimlach, maar een uniek document van hoe jullie van elkaar genieten in deze bijzondere periode van jullie leven.
Hieronder vind je een selectie van de baby’s die ik het afgelopen jaar heb gefotografeerd (klik op het plaatje voor de hele serie). Voor meer informatie over mijn werkwijze, neem gerust via het contactformulier (vrijblijvend) contact met me op over de mogelijkheden, dan stuur ik jullie mijn uitgebreide werkwijze toe. Leuk!